Toron KievariLaitumelta lautaselle

ÄYSTÖN TORPPA

Äystön torppalla voit irtautua kiireestä ja nauttia hiekkarannan helmeilevästä lämmöstä ja pujahtaa uimaan kirkkaaseen lähdeveteen unohtamatta mukavuuksia.

Äystön torppa on vanha hirsinen talo, joka on uudelleen pystytetty vuonna 2010 ja uusittu ajan hengessä vanhaa vaalien, ekologisesti rakentaen. Aivan hiekkarannan tuntumassa on uusi, myös vuonna 2015 rakennettu pihasauna, jossa pukuhuone ja terassi. Majapaikkaan tulee myös oma lähdevesi. Alueella on majoitukseen varattu kaksi erillistä rakennusta.

Äystön torppalla on kolme ympäri vuoden lämmintä olevaa majoitushuonetta ja yhteinen keittiö/ruokailutila ja saunaosasto.

Keittiössä on jääkaappi-pakastin, astianpesukone, astiat, sähköhella ja mikroaaltouuni.

Alakerrassa on yksi majoitushuone, jossa on kaksi vuodetta ja varavuode. Yläkerrassa on molemmissa päissä huoneet ja huoneiden välissä on aula oleskelua varten. Kummassakin huoneessa on kaksi kappaletta 80cm sänkyä ja yksi 120cm sänky. Torppaan mahtuu yöpymään 9-10 henkilöä.

Äystön torppaa voidaan vuokrata myös pelkkiin kahvi / ruokailutilaisuuksiin. Myös tällöin saunomis ja uinti mahdollisuus. Saunaillan hinta 190e, sauna lämmitettynä ja pelkän majoitustilan vuokraaminen 90e / ilta sis.alv. (Huom! Yöpyminen ei sisälly hintaan). Ruoka tilauksesta.


LAURIN MÖKKI

Kesäkäyttöön vuokrattava mökki, jossa on erillinen sauna, pukuhuone ja ulko-wc.

Alakertaan mahtuu yöpymään 2 henkilöä ja yläparvelle 3-4 henkilöä.


VUOKRAUS

Torppa:
300e / vrk sis alv.
400e / viikonloppu (pe ilta - su iltapäivä) sis alv.

Laurin mökki:
100e / vrk sis. alv.
150e / viikonloppu sis. alv.

Hintaan ei sisälly vuodevaatteita eikä aamiaista. Aamiainen voidaan järjestää tilauksesta. Vuokraus tehdään vuokrasopimuksen mukaan allekirjoitettuna tulopäivänä. Maksu saapumispäivänä.

Varausmaksu 50e. (Sisältyy vuokrahintaan)


© Toron Kievari. Sivusisällön (esim. kuvien) kopiointi ja käyttö kielletty.